Feeds:
Pos
Komentar

Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Hapunten

Perkenankan daku Mangkuranda5 sebagai yg dititipi oleh Kang Kabayan selaku pengelola sementara blog sikabayanan ini. Bermaksud menyampaikan kepada teman dan sahabat dekat bahwa Kang Kabayan saat ini sedang ada keperluan yg kurang memungkinkan untuk bersilaturahmi meramaikan dunia blog.

Dina ieu postingan Kabayan katut Nyi Iteung saparakanca seja ngahaturkeun hapunten ka para sobat, dulur sadaya…margi tos sakitu lamina heunteu tiasa nepangan ngaheuyeuk ieu blog. Kabayan dina danget ieu nuju aya padamelan….

Atuh salajengna ti eta ka payunna blog ieu dititipkeun heula …. bilih aya anu bade nitip pesen atanapi artos mah titipkeun we ka Mangkuranda5 nya … utamina artos mah lumayan kanggo nambihan kebul dapur…hehehe…ceuk paribasa Indonesia mah … kalau lah ada sumur di ladang nanti kita numpang mandi, kalau ada umur ku panjang nanti kita jumpa lagi.

Hapunten anu kasuhun, bilih salami reureujeungan sareng Kabayan…aya langkung saur bahe carek…mugia sing caang bulan opatwelas, jalan gede sasapuan…

Cag heula dulur sobat sadaya Kabayan seja amit mungkur…See you later….cioao

Read Full Post »

Hello world!

Hello juga kata World, Hello Akhirat… hello juga kata akhirat…

Read Full Post »